Authentieke vakanties

Wanneer we het over authentieke vakanties hebben, hebben we het over speciale vakantie bestemmingen waar u kunt genieten van prachtige accommodaties voor een aangename vakantie. Wanneer men een authentieke vakantie wil boeken doet men dat vaak in een authentiek vakantiehuis.

Authentieke vakanties in Zuid Europa

Nederlandse toeristen gaan vaak naar verschillende Zuid Europese landen om een authentieke vakantie te beleven. Het mediterrane klimaat is heerlijk om in de verschillende seizoenen van de vakantie te kunnen genieten. Er zijn verschillende regio’s waar men veelal kan genieten van heerlijke authentieke vakanties in bijvoorbeeld Alentejo en Portugal, de Ardesch in Frankrijk, Umbrië in Italië en Catalonië in Spanje.

Eigenschappen van een authentieke vakantie

Bij een authentieke vakantie moet men denken aan een luxe vakantiehuis zoals een villa, een luxe herenhuis of luxe appartementen in een mediterraans klimaat. Deze accommodaties zijn bijna altijd voorzien van een zwembad en bevinden zich vaak te midden in een agricultuur gebied, waar men kan denken aan olijfboomgaarden, wijngaarden en verschillende fruitboomgaarden zoals appels, peren, sinaasappels etc. Het authentieke vakantiehuis is vaak op authentieke wijze ingericht en heeft soms wel wat weg van een landelijke inrichting.  Het toerisme speelt hier vaak ook op in, waarbij men de mogelijkheid heeft om bij verschillende finca’s, quintas of kwekers te kijken. Men kan bijvoorbeeld een kijkje nemen bij verschillende wijnboeren, waarbij men een rondleiding kan krijgen en/ of een proeverij.
Authentieke vakanties zijn eigenlijk voor elke doelgroep geschikt. Heeft u graag een actieve vakantie, dan is dat mogelijk vanaf uw bestemming. Het is leuk voor gezinnen met kinderen, maar ook heerlijk om bijvoorbeeld met zijn tweetjes van een authentiek vakantie te genieten. Om te weten te komen of er ook nog vakantie aanbiedingen gelden voor authentieke vakantiehuizen kunt u hier kijken, zodat u weet of u wellicht nog voordeliger op vakantie kunt gaan. Op deze site vind u meer tips voor je vrije tijd

Reacties zijn gesloten.