Boek een reis op maat naar Barcelona

Een van de mooiste steden van Europa is ongetwijfeld Barcelona. Met haar prachtige architectuur en goudgele stranden is Barcelona een ware hotspot onder veel toeristen. Als je een reis op maat naar deze prachtige stad wil boeken dan kan dat via onze website in alle vormen en maten! Wij bieden interessante tours, niet alleen voor jou, ook voor met z’n tweeën, met het hele gezin of een grote groep bijvoorbeeld.

De hoofdstad van Catalonië op je eigen manier ontdekken

Je kan ervoor kiezen om de stad wandelen te verkennen maar we bieden ook de mogelijkheid om fietstochten of een tram of metro te pakken om Barcelona te ontdekken. Dit kan je zelf kiezen want alles wordt perfect op maat afgestemd naar jullie eigen wensen. De prijs wordt bepaald aan de hand van de keuzes en het aantal deelnemers van de reis.

Ontdekt de beste plekken in Barcelona met onze gids

Als je na Barcelona op vakantie gaat dan weet je in het dus geen misschien nog niet waar de beste plekken zijn, de hotspots van Barça kan je ook leren ontdekken met de hulp van een gids die je gelijk wat meer informatie kan geven over de plekken en gebouwen. Via tours op maat kan je nu eenvoudig een reis boeken met je vriend, vriendin of het hele gezin. Het grote voordeel is dat je altijd een gids in je eigen taal hebt, en dat is lokaal nog niet altijd zo eenvoudig. Bij ons wordt dat van tevoren ingepland zodat je altijd de stad kunt ontdekken en de informatie kunt begrijpen. Ben je nog nooit in Barcelona geweest? Bezoek dan snel onze website, oriënteer je online, en boek je reis.

Reacties zijn gesloten.