De voordelen van een Composieten vuurtafel

Wat is composiet?

Volgens Wiki en andere beschrijvende sites is composiet een materiaal dat bestaat uit verschillende elementen. Dat zegt nog niet veel. Alleszins: composiet is een heel sterk en duurzaam materiaal, zover is zeker.

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel van Vivencia Vuur kan je omschrijven als een combinatie tussen een open haard en een tafel. Het vuurelement is in een tafel in gewerkt. Dit kan in een grote tafel verwerkt zijn, bijvoorbeeld een eettafel. Evengoed kan dit in een klein bijzettafeltje, hoektafeltje of om het even welk tafeltje zijn. Een vuurtafel brengt het vuur van de open haard naar de plaats waar je vertoeft met vrienden, familie of andere geliefden: voor een gezellig etentje of gewoon voor een hapje en een drankje. De bedoeling is om gezellig samen te zijn en van het vuurtje te genieten.
Wat is een composieten vuurtafel?

Dergelijke vuurtafels heb je in hout, in kunststof of ook in composiet. Net als andere tafels heb je verschillende groottes en hoogtes en designs. De composieten vuurtafels hebben als voordeel dat ze oerdegelijk zijn en niet stuk te krijgen. Bij hout of kunststof heb je het risico dat er krassen in komen of stukjes af worden gestoten. Dat heb je bij composiet niet. Het is bikkelhard en gaat jarenlang mee.

Waarom een composieten vuurtafel in huis halen?

Zelf heb ik dergelijke vuurtafel en ik zou het niet beter kunnen omschrijven als “een open haard die je gelijk waar installeert: in je tuin of binnenshuis”. Een vuurtafel is mobiel. Je kan hem zowel buiten als binnen zetten. Bij zomeravonden geniet je van heerlijke praatmomenten op het terras met vrienden of familie. In de winter zet je de tafel binnen en kan je urenlang doorbrengen met een glaasje wijn, starend in de leuke vlammetjes. Gewoon doen, zou ik zo zeggen.. je gaat er nog jaren lang plezier aan beleven!

Reacties zijn gesloten.