De voordelen van LED leasen

LED verlichting is een duurzame vorm van verlichting die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in ons land. Deze stijgende populariteit wordt overigens niet alleen veroorzaakt door de duurzaamheid van de verlichting, maar ook zeker door de vele mogelijkheden die LED verlichting met zich meebrengt. Het enige nadeel van LED verlichting, is het feit dat deze vorm van verlichting vrij kostbaar kan zijn in de aanschaf. Wil jij LED verlichting aanschaffen, maar past deze vorm van verlichting niet binnen jouw budget? Kies dan voor LED leasen.

LED leasen: een korte introductie

Als je LED verlichting aanschaft door middel van LED leasen, betaal je maandelijks een vast bedrag om gebruik te kunnen maken van de LED verlichting in jouw bedrijfspand. Loket Duurzaam is zo’n soort leverancier. Heb je de volledige kostprijs van de verlichting afbetaald, dan is de LED verlichting van jou en hoef je geen maandelijkse kosten meer te betalen. Kortom: het is hetzelfde als het leasen van een auto, maar dan met duurzame verlichting.

De drie voordelen van LED leasen

Het aanschaffen van LED verlichting door gebruik te maken van LED leasen, brengt enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste pluspunten van het leasen van LED verlichting, zijn de volgende:
– Je hoeft niet veel geld te investeren in nieuwe verlichting, maar betaalt maandelijks een vast bedrag.
– Je krijgt betere en schonere verlichting zonder dat je veel geld moet betalen.
– Je krijgt altijd onderhoud van het bedrijf waar je jouw verlichting least. Heb je te maken met een kapotte lamp of een ander defect, dan kun je altijd beroep doen op de organisatie achter de LED lease.

Tot slot krijg je de verlichting altijd in je bezit als je de verlichting lang genoeg gebruikt. Wil je de verlichting uiteindelijk voor jezelf hebben, dan hoef je dus alleen maar lang genoeg te blijven leasen om eigenaar te worden van de LED verlichting.

Reacties zijn gesloten.