Efteling Arrangement in een authentiek hotel

Attractiepark de Efteling krijgt al jarenlang verschillende prijzen en awards. Zo werd ook in 2015 De Efteling door de ANWB als het leukste dagje uit van Nederland verkozen. Ook sleepte de Efteling bij de Diamond Themepark Awards 2015 een recordaantal van 8 awards in de wacht, waarbij de Efteling zich onder andere  ‘het beste park, het kindvriendelijkste park en het park met de beste service van Nederland en België’ mag noemen.

De Efteling

De Efteling, een wereld vol wonderen. Dat is de slogan die jarenlang bij iedereen bekend was (inmiddels: een Wereld vol Verwondering). Deze slogan spreekt in principe voor zich. De sprookjesachtige wereld van de Efteling is een plek waar alle bezoekers vol verwondering vandaan komen. De Efteling is een leuk dagje uit voor jong en uit!

De Efteling werd geopend in 1952 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste attractieparken van Nederland. Het gehele terrein beslaat 72 hectare. De Efteling is jaarlijks goed voor meer dan 4 miljoen bezoekers.

Het attractiepark wordt onderverdeeld in 5 verschillende rijken: het Anderrijk, het Ruigrijk, het Reizenrijk en het Marerijk. Het vijfde rijk is het Uitrijk, hieronder vallen het Theater en het Huis van de Vijf Zintuigen. De Efteling is een erg ruim opgesteld park, met vele mooi onderhouden en kleurrijke tuinen. Het park krijgt hierdoor een unieke uitstraling.

De Efteling heeft attracties en bezienswaardigheden voor jong en oud. Het sprookjesbos en het Land van Laaf spreken tot de verbeelding van vele jonge kinderen. Ook het Carnaval Festival en de Droomvlucht zijn een must voor jonge gezinnen! De verschillende achtbanen zoals de Python, de Vogel Rok en Joris en de Draak zijn de meer sensationele attracties. En vanaf 1 juli 2015 zal de nieuwe spectaculaire attractie: Baron 1898 worden geopend.

efteling arrangement

Een Efteling arrangement in een nabijgelegen hotel

Voor mensen die niet in de buurt wonen van de Efteling kan een Efteling arrangement een ware uitkomst zijn. Dit biedt de mogelijkheid om de avond voorafgaande het Efteling bezoek al in een nabijgelegen hotel in te checken om de volgende ochtend heerlijk op het gemakje naar de Efteling te gaan. Er zijn allerlei nabijgelegen hotels die mogelijkheden voor Efteling arrangementen bieden zoals bijvoorbeeld ook Hotel de Villa in Dongen. Dit hotel is gevestigd in een authentieke monumentale villa in het centrum van Dongen. Vanaf Dongen is de Efteling met de auto te bereiken binnen 5 minuten. Dit scheelt een hoop moeite en eventuele lange files in de ochtend. De Efteling arrangementen zijn speciaal voor gezinnen met kinderen. Het Efteling arrangement is standaard met ontbijt, waarbij eventueel voor een meerprijs ook een maaltijd in het menu kan worden geserveerd. Hierdoor hoef je je na een lange dag in de Efteling ook niet meer druk te maken om te koken voor het gehele gezin.

Reacties zijn gesloten.