Eindhoven Airport groeit

Eindhoven airport wordt steeds drukker. Zo kwamen in 2013 3,4 miljoen passagiers op Eindhoven Airport. Het aantal bezoekers groeit nog steeds. Zo wordt in 2015 weer op een miljoen passagiers meer dan 2013 gerekend.

Ryanair heeft onlangs het aantal vluchten die van Eindhoven vertrekt verhoogt. De reden hiervan is gelegen in het feit dat Ryanair ook een groei verwacht van het aantal bezoekers. Daarbij zijn ze erg tevreden over de bezettingsgraad van de vliegtuigen. Ook Transavia is van plan om meer vliegtuigen vanaf Eindhoven Airport te laten vertrekken. Reden voor hun is onder meer dat het goedkoper vliegen is vanaf Eindhoven dan Schiphol.

Is Eindhoven Airport echter wel groot genoeg om al deze aantal te herbergen? Sinds 2011 is de Airport bezig om de vertrek- en aankomsthal te vegroten. Ook worden de modernste snufjes toegepast dat het voor de bezoekers een belevenis wordt om naar de Airport te gaan. Ook komen er meer in winkels.

Parkeren op Eindhoven Airport

Hoe zit het echter met parkeren? De ruimte om de Eindhoven Airport heen is op dit moment behoorlijk volgebouwd. De parkeerprijzen liggen dan ook behoorlijk hoog. Een bedrag boven de €100,- is heel normaal voor een weekend parkeren bij Eindhoven Airport. Hiervoor is nog niet een oplossing bedacht door de Airport zelf. Er zijn echter wel inmiddels particuliere bedrijven die zich op dit probleem hebben gestort. Zo zijn er verschillende parkeerbedrijven in Eindhoven die investeren in parkeerruimtes en vervoer naar Eindhoven Airport. Deze investeerder kopen grote ruimtes op in de buurt van Airport Eindhoven. Deze verbouwen ze tot parkeerplaatsen. Vaak is er een shuttlebus of taxi die de reizigers naar de vertrek- en aankomsthal brengt. De prijzen voor deze parkeerbedrijven liggen aanzienlijk lager dan parkeren bij de Airport Eindhoven zelf. Wil je echter weten hoe duur parkeren nu precies is en wil je de prijzen vergelijken tussen de verschillende parkeeraanbieder ga  dan naar Parkeren Eindhoven Airport. Zo heb je altijd de goedkoopste parkeerplek.

Comments are closed