Energierekening in uw vakantiehuis

In het bezit zijn van een vakantiehuis is fijn. Er even tussenuit als het druk is geweest of bijvoorbeeld een verjaardag of kerst daar vieren kan erg aangenaam zijn. Als het vakantiehuis een investering is geweest kan het nuttig zijn om ervoor te zorgen dat de verhuurprijs wat lager wordt, zodat het interessanter is voor eventuele bezoekers om dit huis te huren. Dit kan bijvoorbeeld door over te stappen van energieleverancier, als het vakantiehuis tenminste in Nederland staat.

Verhuren inclusief of exclusief energiekosten?

Het ligt eraan of het vakantiehuis verhuurd wordt inclusief of exclusief energiekosten maar in allebei de gevallen kan het voordelig zijn om te switchen van energieleverancier. In het geval dat het vakantiehuis verhuurd wordt inclusief energiekosten kan dit twee dingen betekenen. Of de verhuurprijs wordt lager waardoor het huis interessanter wordt voor bezoekers, of het is mogelijk om wat meer marge te pakken op de verhuur. Mochten de energiekosten niet in de verhuurprijs zitten is het overstappen van energieleverancier vooral gunstig voor de momenten dat u zelf in het vakantiehuis zit. Door te kiezen voor een energieleverancier met lage energietarieven bent u zelf ook minder geld kwijt aan gas en elektra. Op EasySwitch.nl is het mogelijk om alle energieleveranciers in Nederland te vergelijken en gemakkelijk de goedkoopste te zoeken voor elke situatie. In een vakantiehuis, waar het jaarlijks verbruik niet zo hoog zal zijn, kan het toch nog honderden euro’s per jaar schelen door de welkomstkortingen van verschillende leveranciers.

Overstappen: geen zorgen

Dit vergelijken en overstappen kost u gemiddeld 15 tot 20 minuten per jaar en na de overstap hoeft u er een jaar niet mee bezig te zijn. Alles wordt voor u geregeld en na een jaar krijgt u automatisch weer een mailtje met de nieuwste aanbiedingen. Ook als u een duurzaam vakantiehuis wilt is het mogelijk om te kiezen voor groene en extra groene energie. Hier geldt dat extra groene energie is opgewekt en geproduceerd in Nederland, waar groene energie in het buitenland kan zijn opgewekt. Dus zowel voor uw woonhuis als uw vakantiehuis is stroom vergelijken op EasySwitch.nl een voordelige keuze die alleen maar voordelen biedt.

Reacties zijn gesloten.