Fietsvakantie

Een goede fietsvakantie kan helemaal vooraf uitgestippeld worden, van fietsroute tot overnachtingen in eventuele hotels, boederijen, hooibergen. Wat moet je niet vergeten, waar kan je goede fietsroutes vinden en met wat voor fiets kan je het beste reizen?

Fietshotels

Er zijn diverse fiets hotels in Nederland, gelukkig heeft fietshotels.com u een overzicht gemaakt van verschillende fietshotels in Nederland, Belgie, Luxemburg en landen buiten de Benelux.

Fiets benodigdheden

Het is belangrijk om voor een goede fiets te kiezen bij een fietsvakantie, zo is een retrofiets perfect voor in de stad maar niet voor op reis.. Op velospecials.nl ziet u diverse soorten fietsen, van stadsfiets tot hybride fietsen voor lange afstanden. Zorg ook altijd voor een fiets-reparatie-setje.

Fietsroutes in Noord Holland, Amsterdam, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Limburg, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen

Onderstaand zie je een overzicht van websites waarop diverse fietsroutes te vinden zijn:

Berg op in Nederland (boek)Fietsen in mooi NederlandFietsen op de WaddenFietsen rond de wereld in NLFietserpadFietsknooppunten.euFietsrouteplanner Nederland (tip), Fietsroutes On TrackFietsroutes per provincieFietsvakantie in Nederland (info)Fietsvriendelijk.nl themaroutes, Jumbo fietsroutesKnooppunten-fietsroutesKnooppuntkaartenLandelijke FietsroutesZuiderzeefietsroute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *