Huur een mancave met je vrienden

Kijk jij graag die belangrijke wedstrijd samen met je maten? Doe jij niets liever dan LAN-parties houden met je vrienden? Maar zit je vast in een klein appartement samen met je vriendin, die hier niet op zit te wachten? Lees dan op deze mannen blog waarom jij samen met je vrienden een mancave moet huren.

 

Een mancave is een kamer, bijvoorbeeld een zolder of kelder, die speciaal is ingericht voor mannen die even willen ontsnappen aan het dagelijks (gezins)leven. De sportliefhebber (het kijken van sport, niet het sporten zelf, natuurlijk) kan al zijn maten uitnodigen om, onder het genot van een koud biertje, naar die oh zo spannende sportwedstrijd te kijken. Zo kijken jullie in alle rust, zonder gestoord te worden en zonder gezinsleden die liever wat anders willen kijken, en die ook nog eens helemaal geen verstand hebben van jouw favoriete sport.

 

Voor wie meer in is voor een rustige mannenavond met zijn vrienden, kan zijn Netflix opengooien en een lekkere film of serie uitzoeken. Pak er een whiskey bij, en de avond is perfect. Krijgen jij en je maten halverwege de film honger? Dan bestellen jullie gewoon de hele snackbar leeg aan snacks, zonder dat iemand over je gewicht of gezondheid zit te zeuren. Zo voelt het dus om een echte man te zijn!

 

Wil je graag een LAN-party houden met je vrienden, maar kunnen jullie geen geschikte plek vinden? Ook dan is een mancave dé perfecte oplossing. Iedereen brengt zijn eigen computer en gamet tot laat in de nacht. Zonder dat iemand last heeft van geluidsoverlast. Of breng je eigen console mee om met z’n allen op de flatscreen tv te gamen. Als je op zoekt bent naar een wat actievere avond, of gewoon zin hebt om te bewegen, kun je altijd je vrienden uitdagen voor een tafelvoetbal- of airhockeytoernooi. Kunnen jullie uitmaken wie de mannelijkste is.

 

Kortom, de regels van een mancave zijn simpel: geen vrouwen, geen emoties, geen gezeur en vooral geen regels. Gewoon jij en je vrienden die kunnen doen waar de man voor bedoeld is, namelijk sportkijken, gamen en eten.

Reacties zijn gesloten.