Laminaat biedt allerhande voordelen

Laminaat past in elk interieur

Als je een liefhebber bent van houten vloeren maar liever niet te veel geld uit wil geven, dan is laminaat een mooi alternatief. Een echte sfeermaker in je woonkamer! Er is veel mogelijk op het gebied van laminaat en het fijne is dat het simpelweg in elk interieur past. Dus of je nu van een landelijk interieur houdt of juist van een moderne inrichting – deze soort vloer past bij iedereen en is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren.

Geen rib uit je lijf

Heb je het over prijs en kwaliteit, dan zit je goed met laminaat. Parket of hout is namelijk veel duurder voor op de vloer en is daarom voor veel mensen geen optie. Laminaat kost je geen rib uit je lijf en een prettige bijkomstigheid is dat je lekker lang van je mooie vloer kunt genieten, want laminaat gaat tientallen jaren mee. Een duurzaam product dus.

Handig schoonmaken

Een ander voordeel van laminaat is dat het materiaal slijtvast is. Krassen en vocht krijgen geen kans om door te dringen in de vloer. Het schoonmaken van deze vloer is dan ook kinderspel, want je hoeft er alleen maar even een stofzuiger of dweil overheen te halen als er vuil op ligt. Wel zo fijn, zeker wanneer er kinderen in huis zijn, want dan gaat er nog weleens een glas drinken over de vloer heen. Of wanneer je huisdieren hebt, die nog weleens wat haar willen verliezen of met hun nageltjes over de vloer heen gaan. En wil je vloerverwarming? Dan is dat vandaag de dag ook mogelijk onder je laminaat!

Zelf laminaat leggen

Je kunt een laminaat vloer laten leggen door een specialist, maar je kunt je vloer ook heel gemakkelijk zelf leggen. Zo spaar je kosten uit en maak je eigenhandig jouw droomvloer!

Reacties zijn gesloten.