Luxe Villa Vakantie Sainte Maxime

Sainte-Maxime is een gemeente in Frankrijk, gelegen in het departement Var, aan de Franse Rivièra. De inwoners worden Maximois genoemd. Het stadje ligt aan de noordkant van de baai van St. Tropez en wordt door de beboste heuvels beschermd tegen de mistral.

Bezienswaardige monumenten in Sainte Maxime

De haven ligt aan de Place du 15-Août-1944 (bevrijdingsdag van Ste-Maxime). Het 18e-eeuwse altaar van de kerk bestaat geheel uit marmer.

Waarom Sainte Maxime?

#2 Villa FrankrijkIn Sainte Maxime kun je genieten van allerlei vormen van watersport, maar je kunt ook heerlijk op het strand liggen bakken in de zon. Tussendoor kun je lunchen in één van de vele strandtenten, die je overal langs het strand kunt vinden. De Côte d’Azur heeft nog veel meer te bieden dan alleen maar strand. Je zit dicht bij de stad Cannes, Nice of Monte Carlo. Maar ook kleinere plaatsen zoals Grimaud, Fréjus of Cotignac zijn leuke plaatsjes om te bezoeken. Waar moet je op letten bij het huren van een luxe villa met zwembad in Sainte Maxime?

 

Verfijn altijd je zoekopdracht naar de ideale vakantiewoning

Je weet dat je naar Zuid Frankrijk wilt, dan is de volgende stap die je gaat maken, die van het verfijnen van je zoekopdracht. Stel jezelf de vraag naar wat voor soort vakantiewoning je op zoek bent. Wil je een vakantiehuisje op een vakantiepark of moet je huis juist aan de kust liggen? Ben je een ondernemend type, dat graag er op uit trekt of wil je liever van je rust genieten in en om je vakantiewoning met eigen zwembad?

Stel een maximale huurprijs vast
Je zult veel sneller een passende vakantiewoning vinden als je van te voren een maximale huurprijs vaststelt. Denk er dus goed over na wat je aan huurprijs voor een vakantiehuis wilt uitgeven.

Ruimschoots op tijd boeken
Een last minute boeken is altijd aantrekkelijk, maar het aanbod van vakantiewoningen is dan wel een stuk beperkter. Daarom kun je beter een maand of drie van tevoren als je vakantiehuis boeken, zeker als je allerlei wensen hebt omtrent je accommodatie. De kans is groot dat je dan de woning tot je beschikking hebt waarnaar je voorkeur uitgaat.

Goed oriënteren
Online luxe vakantiehuizen in Zuid Frankrijk boeken is heel gemakkelijk en het aanbod is heel groot. Daarom is het belangrijk om verschillende woningen met elkaar te vergelijken. Kijk nog even verder dan het eerste huisje dat je tegenkomt. Misschien kom je wel iets tegen dat nog beter aan je wensen voldoet.

Comments are closed