Tanzania Reizen

Ben jij een aantal reizen met elkaar aan het vergelijken? Dan ben je waarschijnlijk veel vergelijkbare reizen tegen gekomen! Tanzania reizen zijn namelijk enorm populair tegenwoordig en dat zie je aan het enorme aanbod dat je ervoor kunt vinden. Elke vluchtmaatschappij lijkt tegenwoordig op Tanzania of Zanzibar te vliegen en er pakketvakanties aan te bieden. Er zijn ook steeds meer prijsvechters die voor onder de duizend euro per persoon gehele reizen aanbieden, inclusief vlucht. Zodra je die prijzen gaat zien, moet je echter goed op gaan letten. Waarom en hoe dit zit lees je in dit artikel over reizen. Want wat zijn nou echt de goede Tanzania reizen en welke wil je vermijden?

Goedkoop door Tanzania reizen

Wanneer jij goedkoop door Tanzania wilt, kom je online allerlei aanbiedingen tegen die jou voor nog geen duizend euro per persoon voor twee weken een prachtige reizen laten maken. Echter zijn dit vaak valse advertenties, want voor de prijzen kun jij geen fatsoenlijke Tanzania reizen maken. In de gevallen van deze advertenties krijg je vaak één hotel ergens in het midden van Tanzania, waarbij je in een all inclusive resort zit. Verder is er op dat moment niets inbegrepen, op een transfer van het hotel naar de airport en uiteraard eten en drinken op het hotel na. Als je echter dingen wilt gaan ondernemen tijdens je Tanzania reizen zul je dit vervolgens zelf moeten gaan regelen. Je moet een auto huren, een ticket boeken voor een echte safari en uitzoeken wat je allemaal kunt doen. In sommige gevallen bieden deze reizen een vlucht naar Zanzibar en een hotel, waarbij je dan weer all inclusive krijgt en verder niets. Als je enkel een heerlijke strandvakantie op Zanzibar wilt, is dat ideaal. Echter, als jij echte Tanzania reizen wilt maken, komt dit niet echt in de buurt.

Zilver, platina en Gold hotels

Bij het boeken van Tanzania reizen wordt er vaak van zilver, platina of gold hotels gesproken. Dit slaat op de kwaliteit die je er aan kunt treffen. Het gaat er dus gewoon om het aantal sterren. Bij veel pakketreizen, vooral de goedkopere Tanzania reizen, zie je dat alle hotels zilver zijn. Zilver hotels zijn absoluut helemaal prima en zijn van goede kwaliteit. Mits je de juiste kiest. Als je reisbureau of de pakketaanbieder niet goed weet welke hotels wel of niet geschikt zijn, loop je de kans in een iets minder geschikt hotel te eindigen. Upgraden naar platina of gold kost je vaak een enorm veel meer geld en daar kiezen mensen dan ook meestal niet voor. Dit is een groot nadeel aan het boeken van de Tanzania reizen en pakketten. Probeer de reis zelf samen te stellen met behulp van een Tanzania specialist of een reisbureau. Zo maak je van je Tanzania reizen een groter succes!

Dagdelen per attractie tijdens je Tanzania reizen

Het is bij reizen zeer verstandig om goed in de gaten te houden hoeveel tijd je nou netto overhoudt om echt door de parken heen te lopen en een safari of andere attractie te bezoeken. Soms worden deze dagen en transfers namelijk zo dicht op elkaar gepland staan dat je bij en lichte vertraging eigenlijk nog amper tijd overhoudt om de attractie echt goed te bezoeken. Daarbij voel je jezelf dus constant opgejaagd en beleef jij niet de reizen die je jezelf had voorgesteld. Dat is zonde!

Reacties zijn gesloten.