TV-Meubel op maat

Mogelijkheden

 

U kunt met een tv-meubel alle kanten op. Je kan een heel design rond de tv maken en zo een mooie hoek creëren. Je kunt ook kiezen voor een tv-meubel met volledig inbegrepen audio systeem om zo een ideale tv beleving te creëren. Om voor u de ideale vakantie beleving te creëren kunt u er zelfs voor kiezen om bijvoorbeeld bovenstaande dingen te combineren met uw vakantiehuis. Zo kunt u nog meer uit uw vakantie en uw vakantiehuis halen! Kijk hier voor meer informatie.

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen en opties voor uw TV-Meubel. Een belangrijk voordeel is wel dat u zelf bepaalt hoe hoog uw tv komt te hangen. U zit hierdoor niet meer vast aan eventuele standaarden of kastjes waar uw tv op komt te hangen. Ook zijn de kabels van je televisie netjes weggewerkt waardoor het er allemaal wat netter uit ziet. Bij de hangende TV zit nu dus ook geen standaard meer waardoor het lijkt alsof je een groter oppervlak aan vloer hebt of het kastje wat eronder staat. Als laatst bijkomend voordeel is dat je nu makkelijker onder de tv kan schoonmaken omdat je niet meer een standaard hebt.

Nadelen

Aan alle voordelen zitten natuurlijk ook nadelen. Afhankelijk van de grootte van de tv moet bepaald worden of uw muur de tv kan vasthouden. Daarnaast kost het natuurlijk wat meer tijd en moeite. Daarbij komt kijken dat de tv netjes recht moet hangen en dat alle kabels netjes weggewerkt zijn. Als u vaak wisselt van interieur in uw huis is het logisch om jezelf af te vragen of je wel een tv meubel wilt. Je zit natuurlijk wel vast aan de tv en als je deze verwisselt heb je gaten in je muur zitten.

Installatie

Het is bij de installatie belangrijk om het ophangsysteem te scheiden van de tv of de kast. Daarna komt een voor u belangrijk moment want nu ga je bepalen hoe hoog jouw tv komt te hangen. Als u de hoogte heeft bepaald, boort u eerst een gat. Het is belangrijk dat u eerst een gat boort zodat u daarna de waterpas erbij kunt pakken en het 2e gaatje op exact dezelfde hoogte kunt boren. Nu kunt u uw tv-meubel of uw tv gaan laten hangen. Houdt nu rekening met het feit dat de bedrading goed moet zitten. Zorg dat u de schroeven achteraf strak aan draait.

Reacties zijn gesloten.