Vakantiehuis met vakantietuin

Tijdens de zomervakantie gaan veel mensen lekker zonnen in hun tuin. Andere lezen een spannend boek met een lekker glaasje limonade in de hangmat. Sommige spelen een leuk bord of kaartspelletje op de picknicktafel. Iedereen houdt ervan om tijdens hun vakantiehuis in de tuin. Maar hoe zorg je nou dat de tuin van je vakantiehuis er goed bijzit zonder dat je hele vakantie kost.

Indeling tuin

Om er voor te zorgen dat je niet heel de vakantie bezig ben met het bijwerken van je tuin, is het slim om voor een makkelijke indeling van je tuin te kiezen. Dit kan je doen door vooral struiken, bomen en hagen te gebruiken. Bomen en struiken hoef je vaak niet bij te houden. Hagen, zoals een buxus of een conifeer, hoef je niet heel erg vaak bij te houden. Ook is het slim om niet veel planten te plaatsen. Deze bezorgen je het meeste tuinwerk, wat je liever vermijd op je vakantie. Ook is het slim om een groot rechthoekig grasveld te hebben. Deze is makkelijk te maaien en het maaien kost maar een paar minuutjes de tijd. Doordat je geen vervelende hoekjes maakt en onhandige bochten bespaar je in het maaien ook weer een boel tijd.

Tuinapparatuur

Ook is het tijdbesparend om de juiste tuinapparatuur te kiezen. Je werkt in de tuin natuurlijk met een aantal verschillende apparaten. Zo werk je met een grasmaaier en een buxusschaar. Met de verkeerde onderdelen of apparaten geef je jezelf een hoop werk. Daarom kun je het beste onderdelen van je tuinapparatuur kopen bij winkels als deonderdelenshop.be. Bij winkels als deze kun je voor verschillende merken de juiste onderdelen kopen om zo je apparaten het beste te laten werken. Bij onderdelen voor tuinapparatuur is er ook een kwaliteitsmerk dat vaak universeel is. Dit zijn stiga onderdelen. Deze worden in de tuinapparatuurbranche erg hoog gesteld.

Dieren

Ook helpt om huisdieren mee te nemen, zoals je hond. Je moet dan niet denken dat de hond het grasperk kort eet zoals een koe dat zou doen. Toch helpt helpt het om je hond of kat mee te nemen. Een natuurlijke omheining aan de veiligheid van de huisdieren zodat deze niet kunnen ontsnappen.

 

Reacties zijn gesloten.