Vakantiehuis Zuid-Afrika

Bent u op zoek naar een authentiek vakantiehuis op een sublieme vakantie bestemming? Dan is Zuid-Afrika dé vakantiebestemming voor u!
In Zuid-Afrika vindt u luxe vakantievilla’s tegen scherpe prijzen in mooie en vooral diverse omgevingen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van vakantiebestemmingen in Zuid-Afrika waar u mogelijkheden heeft tot het huren van een vakantiehuis Zuid-Afrika.

Kaapstad

Er wordt wel eens gezegd dat kaapstad één van de mooiste steden ter wereld is. Dat is niet voor niets, Kaapstad ligt op een schiereiland aan de Tafelbaai en de Tafelberg. Vlakbij de stad vindt u de indrukwekkende Kaapse wijnlanden. Men kan ervoor kiezen om een vakantiehuis op de stranden van Kaapstad te huren of in de stad zelf.

Stellenbosch

Stellenbosch is een van de oudste steden van Zuid-Afrika en ligt ook in de Cape Winelands. In deze regio vind men verschillende bekroonde wijngaarden. De stad is een zeer levendige stad vanwege de Universiteit en wordt door veel mensen als één van de aantrekkelijkste toeristen bestemmingen gezien.

Franschhoek

Ook Franschhoek valt onder de meest favoriete vakantiebestemmingen in Zuid-Afrika. Franschhoek werd door de Franse Hugenoten in de 17e eeuw in een zeer vruchtbare vallei gesticht. Door de grote verzameling aan top restaurants en prachtige wijngaarden wordt Franschhoek ook wel ‘The Gourmet Capital’ genoemd.

Vakantiehuis op een Golfresort

Zuid-Afrika staat de laatste jaren in de aandacht om zijn prachtige golfresorts.

Deze golfresorts hebben vaak sublieme liggingen bij de zee, in de bergen of vlakbij de bossen. De vakantiehuizen bij de golfresorts bieden vaak veel privacy, waar men huizen kan huren op loopafstand van de golfbaan.

Safari Parken

Voor veel mensen is een vakantie naar Zuid-Afrika pas compleet na het bezoeken van een Safari park. Zuid-Afrika is één van de weinige vakantiebestemmingen waar men de zogenaamde ‘Big Five’ in het wild kan spotten. Er zijn zelfs vakantievilla’s in safariparken te huren, waar u kunt genieten van absolute luxe en exclusiviteit. Men kan een privé gids en chauffeur inhuren om u alle dieren te laten zien en in uw woning een eigen chef en butler inhuren.

Comments are closed