Verlichte plantenbak

Verlichte plantenbak in de tuin

Zit jij ook graag op een mooie zomeravond in je tuin? Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in je tuin? Overweeg dan eens een verlichte plantenbak. Deze kunststof potten zijn er in alle vormen en maten zijn er. Omdat deze grote bloempotten vaak erg prijzig zijn, is er ook de mogelijkheid om deze te huren. Als je een speciale gelegenheid hebt kan je op deze manier bijvoorbeeld een tuinfeest sfeervol aankleden.

Verlichte plantenbak

Verlicht meubilair naast je verlichte plantenbak

Hoe leuk is het als je meubilair tegelijkertijd kan functioneren als tuinverlichting? Naast je verlichte plantenbak een mooie verlichte bank? Een verlichte loungestoel of bank in je tuin is zeer sfeervol aanwinst qua tuinstyling! Er is best wel wat aanbod op dit gebied, zo bestaan er bijvoorbeeld ook verlichte bar meubels. Deze bestaan vaak uit modulaire elementen die je op verschillende manieren kan wegzetten. Op die manier kun je je glazen en flessen etc op een originele, sfeervolle manier presenteren.

Verlichte barmeubel als buitenkeuken

Sommige verlichte bar meubels gaan meer richting buitenkeuken. Deze hebben een werkblad en een koelkast etc. Voor vakantiehuizen in het mediterrane gebied zijn dit ook erg mooie stijlelementen voor in een tuin. Tenslotte leven ze daar nog veel meer buiten dan binnen. Er bestaan ook hele moderne verlichte buiten zittingen die geschikt zijn voor een modern terras bij het zwembad. Kortom; voor mensen die hun tuin willen verlichten is er veel mogelijk!

Verlichte plantenbak

Tuinverlichting en lichtgevende accessoires

Naast lichtgevende bloempotten heb je nog heel veel andere mogelijkheden. Zoals hierboven al besproken heb je verlichte tuinmeubels. Maar je hebt ook lichtgevende vazen, lichtgevende LED bollen, verlichte dienbladen en wijnkoelers etc.

Verlichte plantenbak

Bloempot met LED in huis

LED bloembakken of LED bloempotten in de tuin is een aanwinst qua tuinverlichting. Maar bedenk eens hoe ze binnen zouden staan! Als je bijvoorbeeld een ruimte hebt waar weinig sfeer is en geen stopcontacten zijn. Denk eens aan het toilet, de badkamer, de keuken of de hal. Zet hier een mooie verlichte bloempot met een leuke plant of bijvoorbeeld fruit en je ruimte straalt direct meer sfeer uit!

Reacties zijn gesloten.