Voordelig een camper huren in Nederland

Trekt u binnenkort op uit tijdens de vakantie in Nederland of een ander land in Europa. Het is tegenwoordig ook mogelijk om een camper te huren waarmee u zeer aangenaam kunt reizen. Met ons ruime aanbod aan campers die u kunt huren voor een voordelig tarief is het tegenwoordig mogelijk om met het hele gezin op vakantie te gaan in een luxueuze camper die van alle gemakken voorzien is. Natuurlijk is het mogelijk om de camper is bij ons te komen bekijken voordat u een keuze maakt. Zodat u er helemaal zeker van kunt zijn dat de camper voorzien is van alle gemakken die u wenst.

Uw eigen camper voorzien van alle gemakken

Onze campers die wat uren hebben zijn standaard voorzien van super veel opties waarmee u op uw wenken bediend wordt. Het is eigenlijk alleen nog maar nodig om uw eigen beddengoed mee te nemen, maar ook dat kunt u bij ons huren. Een kleine samenvatting, onze campers zijn in ieder geval voorzien van een toilet, een koelkast, een badkamer met een heerlijke douche en een handige wasbak, gasverwarming (drie pitskookplaat), stuurbekrachtiging, verlichting en daar bovenop ook nog een tuin/camping zet die u kunt gebruiken als u ergens aan het kamperen bent.

Nog meer voordeel bij het huren van een camper Ottenhome Heeg

Iedereen die beschikt over een normaal B rijbewijs kan bij ons een camper huren om aan de verzekering wordt aan onze kant geregeld, al onze voertuigen zijn namelijk volledig verzekerd. Zo kunt u met een veilig en gerust gevoel op vakantie in een comfortabele camper, u hoeft bovendien niet meer een camper te kopen en ook niet voor een plaats te betalen waar u deze stand. Daardoor is het ook nog eens veel voordeliger om een camper te huren. Wilt u graag een camper huren? Maar weet u nog niet waar u heen gaat? Ook daarbij kunnen helpen, op onze website vindt u diverse campingroutes die u langs de mooiste plekjes brengen.

Reacties zijn gesloten.